Свалка форуми - свалки, флирт с жени и съблазняване
Дата и час: 05 Сеп 2010, 13:35

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Разкажете за интересни тестове които използвате
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2010, 14:58 
Новак
Аватар

Тази интерпретация повече ми хареса от оригинала, някак си е по-конкретно свързана със секса :D и предразполага в по-голяма степен. Браво ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2010, 19:02 
Новак

Хах, готина интерпретация, дам. А можеш ли да обясниш останалите тестове? И имат ли си някакво наименование тези 'тестове', та да не ви питам всеки път :/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2010, 19:52 
Новак
Аватар

Те са така наречени Cold Readings и са много интересни стига да имаш малко въображение и да можеш да правиш разни асоциации за значението на животните или цветовете да речем. Много добре се възприеха при таргетите при които съм използвал CR, но е важно /поне аз така правя/ да не се използват на веднъж..когато тя иска още... ти й даваш да разбере че не тя командва а трябва да си го заслужи! Аз лично правя един и след това след като "натрупа малко точки", а тя е наясно че трупа такива, правя още един и така.. Лесно се създава комфорт след първия и тя има чувството че се познавате от доста дълго време. Примерно срещнали сте я, или излизате на среща, мотаете се някъде за известно време след това я местите на друго място, по-тихо - по-добре, и й казвате че е важно да я опознаете като човек и че външността няма значение/бла бла бла :D / и знаете начин да го постигнете... правите CR и й обяснявате какво сте разбрали за нея от това, всъщност тук е тънката линия на лавиране из въображението и е добре да гледате за реакцията й и лесно се разбира дали грешите или успявате със заключението си за нея. Успех!!! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа