Те са така наречени Cold Readings и са много интересни стига да имаш малко въображение и да можеш да правиш разни асоциации за значението на животните или цветовете да речем. Много добре се възприеха при таргетите при които съм използвал CR, но е важно /поне аз така правя/ да не се използват на веднъж..когато тя иска още... ти й даваш да разбере че не тя командва а трябва да си го заслужи! Аз лично правя един и след това след като "натрупа малко точки", а тя е наясно че трупа такива, правя още един и така.. Лесно се създава комфорт след първия и тя има чувството че се познавате от доста дълго време. Примерно срещнали сте я, или излизате на среща, мотаете се някъде за известно време след това я местите на друго място, по-тихо - по-добре, и й казвате че е важно да я опознаете като човек и че външността няма значение/бла бла бла

/ и знаете начин да го постигнете... правите CR и й обяснявате какво сте разбрали за нея от това, всъщност тук е тънката линия на лавиране из въображението и е добре да гледате за реакцията й и лесно се разбира дали грешите или успявате със заключението си за нея. Успех!!!