Свалка форуми - свалки, флирт с жени и съблазняване
Дата и час: 05 Сеп 2010, 13:18

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: FR: Гърция
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2010, 14:14 
Новак

Здрасти на всички, ще е редно май първо да се представя - Васил, на 17 години съм, няма да говоря за външен вид, но спортувам )). Кефя се на рока и готините мадами!
Малко странно ми е да пиша, май форума не е много активен, но както и да е, който види това нека даде коментар или съвет.
Моето пътешествие ни отвежда на красивите плажове в Гърция където ходя за 2-3 път, разликата е, че сега целта е друга - пик ъп. Като обнадежден младеж отивам да си правя кефа,да пия, но и да "забивам" хубави туристки, обаче има едно мааалко проблемче - всичко което бях чел до момента, всичко което бях учил, всички фрази и инсценирани заговаряния, да, да, точно така, досещате се и сами, не бяха изпробвани on the field. Компанията ни беше от 3-ма човека, впоследствие играхме волейбол с братятя сърби, но това е маловажно. Дните отминаваха, но така и не се осмелявах да заговаря някое момиче, имах притеснение дори от най-грозните и не отивах заради куп оправдания(за какво да ходя, като дори не е 5-ца), примерно. Знам, че много от учещите се като мен са били в същото положение at the very beginning, нормално е, не се плашете. Разменях погледи, много eye contact, махах с ръка на така недостижимите девойки, но така и не доближавах обектите ми на желание, макар и да имаше отговор и IOI. Притеснението е голямо нещо, но се успокоявах с факта, че ей сега ще изляза от морето и директно ще тръгна към нея, ще я заговоря и всичко ще стане както трябва. Да ама не, така си минаваха дните и когато момента мине се блъскаш по главата и съжаляваш са изпуснатия шанс, познато, нали :) ? Завързахме много приятелства, чики-рики, но не и с момичета, кофти, кофти.
Междудругото тези с които бях гледат с насмешка на пик ъп-а и постоянно имаше коментари как това е глупост и не съм имал смелост, не че се засягах, но вътре в себе си знаех, че трябва да заговоря най-готините мацки напук на тях. 3-ти ден - заговарянията бяха ограничени до минимум, уморени от плажния волейбол се прибирахме за вечеря към 8:30, всичко изглеждаше толкова..лесно, нито мислех за свалки, нито бях на тази вълна. Учудващото е, ходя си аз и в кафето до което минаваме има някакви 2-ма с момиче, 8-ца(честно казано не я видях много добре), 20~ години, не обръщам внимание на ставащото около мен, а си се смея за някакви глупости, когато точно тя ми привлича погледа и като хиена премерих разстоянието м/у плячката и мен. Усмихнах се радостно с леко кимане, отговора беше чаровна усмивка и притеснително пипане по косата. Сигурно си мислите, ебаси лозера, най-сетне заговори някого, не познахте !! Не я заговорих, но тогава ми падна пердето и след дълги размисли осъзнах, че всичко е напълно нормално и нямаше от какво да се срамувам/страхувам, че всичките надежди, които имах се крепяха на положителния отговор на друг човек, който сигурно е по-притеснен и от мен. Четвъртата нощ, статистиката беше следната опити 0 => успеваемост 0. Вечерта отидохме на плажа да пием и видяхме, че някакви хора се къпят във водата, с моето орлово зрение веднага разбрах, че са 2 момичета(вероятно търсещи мъжка компания :D ), с единия авер почнахме да чакалим да излязат от водата и да ги заговорим. Чакането ни убиваше, секудните ни се струваха минути, чувствахме как смелостта ни се изпарява паралелно с времето. Почти се бяхме отказали когато ВОАЛА, излязоха от морето, захождахме безстрашно, сякаш се бяхме готвили за това с години, безчувствено припкахме с бърза походка и ясни мисли - "Ние можем". Моят съратник попита за цигара, разбрахме от къде са, оказа се, че са сръбкини и се разбирахме лесно. Те бяха доста подпийнали и се къпеха, но не беше проблем да си правим густо заедно, хъх, за самата игра - имаше доста кино, не съм използвал никакви по-специални техники, всичко мина доста добре мисля, пък и накрая взеха, че ни изиграха няколко кючека и си направихме малко снимки. Най-смешното беше, когато 3-тият мускетар(който се беше направил куче) дойде, стреснаха се от него, но се успокоиха, когато им казахме, че е наш приятел.Бяха оскъдно облечени и трябваше да си ходят, защото водата ги охлади доста бързо. После ще едитна и за последната вечер, лично за мен тя беше най-вълнуваща !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: FR: Гърция
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2010, 14:28 
Администратор
Аватар

В главата на почти всеки изкачат сумати оправдания и голяма доза притеснение от заговарянето на непозната девойка. И аз имам често проблем със самото заговаряне, но ако го искам сериозно има неща, които ще ти помогнат да го преодолееш по-лесно.

Няма да се спускам в подробности, понеже трябва и да има такава тема, но:

- загрей. Заговори 3 пъти непознати и така ще влезнеш в социален mode и тогава ще ти е много по-лесно.
- в главата ти трябва да е следната рамка - или ще е забавно или ще е скучно и ще си тръгна.
- представяй си както всичко ще се получи перфектно и ще правиш секс с даденото момиче. мисли повече за евентуалния успех отколкото за провал.
- имай готов план за действие
- просто го направи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: FR: Гърция
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2010, 20:40 
Новак

Благодаря за написания коментар :). Айде няма да едитвам, че може да не ми стигнат символите, а да не ви затормозявам няма да пиша за 2-рия сет. Ден 5 - взе, че ме отпуши на социални контакти и ми беше доста...гот. С един сърбин и мои приятели захождаме към някакъв отдалечен бар, по пътя срещнахме някакъв напушен холандец, но така и не дойде с нас. Трябва да вметна, че мислех, че гъркините за доста непривлекателни, може би дори високомерни, но жената си е жена и всичко е до правилен подход независимо от нацията. Та моите приятели само ме обезкуражаваха как са щели да ме отрежат, как гъркините не знаели английски и всякакви глупости. Навсякъде беше пусто и бара беше като оазис, лепнат на плажа и беше пълно с хора. Честно казано бяхме като някакви прошляци, не очаквах да има толкова хора и бях с някакви къси гащи за плаж, обикновена бяла блуза и шапка с козирка :D. Не бях виждал толкова хубави гъркини на едно място, и да, повечето момичета, ако не всички, бяха над 7-ца. Както и да е, малко обезкуражен от напомпаните фитнес гръцки маниаци(които си пиеха сами или в компания на други мъже :lol: , въпреки, че аз самия ходя на фитнес пак ми стана...странно) влизаме в бара с надеждата да си изкараме добре. Обсъждахме какво да пием 10 минути и накрая си взехме някаква бира за 4 евро О_O. Сядаме ние на някакви високи столчета и си говорим със сърбинчето, в същия момент забелязвам две 9-ки(20~ години) през 2-3 маси, не знам дали са ни гледали, нямаше никакъв eye contact(или поне така си го спомням) и нахъсвам жестоко, колебаех се дали да отида. Погледнах ги пак след 2-3 минути да видя дали са сами и казах на сърбина и моя приятел "Гледай сега". Изкарах си абсолюлтно всичко от главата, буквално не мислех докато ходех, взех си бирата и тръгнах с тежка походка. Запознахме се, не знаеха перфектно английски, но знаеха предостатъчно да проведем 30~ минутен разговор. Та, застанах аз между тях като истински АМОГ и уверено започвам да водя разговор. Не съм обръщал внимание какво става около мен, защото наистина бях вглъбен в това което казват и езика на тялото, но ми направиха впечатление 2 неща още в началото - всички около нас ни(ме) зяпаха странно :lol: и момичето на съседната маса започна да ме гледа и да си играе с бижута/косата сякаш завиждаше на избранничките ми (скрих им шапката, хехе). Тук имам и 1 въпрос - какво правите в случай, че нямате крило, а 2-те мадами ви се свалят и трябва да обръщаш еднакво внимание и на 2-те. Честно да си кажа бях си харесал русата, беше ми хванала окото веднага(пък се оказа, че свири и класичека музика), но като видях, че стои малко "сковано" се насочих към приятелката й. Пак интересен момент, малко след като започнах да обръщам повече внимание на чернокосата, русата започна да ми дава купища IOI, и така си подаваха топката докато не стигнахме точка на пречупване и 2-те търсеха внимание и говореха една през друга, беше доста забавно :lol: . Аз ги попитах дали са приятелки, те са разбрали дали си имат приятели и ми отговориха нещо от сорта на "имаме си, но не са тук..", разбрах накъде бият нещата, въпреки меката почва се сетих, че трябва да изолирам едната. Отнякъде изскача сърбина, запознах ги и май стана спонтанно, че той заговори чернокосата, а аз изолирах русата. Поговорихме си, купища IOI, разсмивах я, вкарах номера, че съм медиум и ще позная какво число е намислила, обаче забравих да кажа да си намисли от 1 до 10 и наум си виках "край, прецаках го". Казах 7, не познах, после казах 3 и се оказа, че наистина съм "медиум" :lol: . Поиска да го направя отново, естествено й казах, че може само по един път, така продължи с много бъзици и закачки. Винаги си припомнях, че трябва да има кино и много често когато кажеше/направеше нещо което ми хареса исках high five, държах я за рамото/ръката, говорех близо до ухото и я придържах. Така продължи докато не си отиде сърбина(който ми направи голяма услуга в случая) и пак поддържах разговора сам с 2 потенциално разгорещени гъркини. Моите приятели ме извикаха да тръгваме(на сутринта пътувахме) и трябваше да ги прекъсна докато говореха, като за финал си взех довиждане и получих по една целувка и от 2-те, взех си бирата и закрачих към хотела с бодра стъпка. Жалко, че беше последен ден, тъкмо загрявах :shock: . Имаше и конфузни ситуаций, държах си шапката в ръката през цялото време, сигурно съм бил смешен отстрани, точно когато ескалирах с кино си бях оставил студената бира и поохладих мацката.Толкова взе да ми става комфортно, че се облегнах на масата и за малко да блъсна масата заедно с бирите върху нея. От напрежението и времето почна да ме облива пот по челото, но като цяло мисля, че се получи доста добре. На английски е много по-лесно(лично мнение). И още един въпрос, всичките 3 сета, които отворих подкрепяха тезата, че имат приятели, но даваха смесени сигнали .. мисълта ми е, често ли това с "гаджето" е само тест или.. :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа