''Ще си позволя да разбия телефонното обаждане на няколко фази:
1. Здравей + FTC*
2. Атракшън/привличане/
3. Опознаване
4. Затваряне
И така надявам се успяхте да разберете основите на телефонната игра. Четирите фази с подробни обяснения и конкретни примери ще бъдат разгледани по-нататък.''
-Цитат от bgpua.comЗа жалост темата не е много доразвита и можем да я доразвием тук при желание на членовете на форума

В началото на темата се казва да не се започва с обичайното ''Здравей,как си ? ала бала помниш ли ме'' и т.н Ако можете дайте някои по интересни примери за започване на разговора

FTC - Как да го въведем във разговора .Ако кажем нещо от сорта на ''Обаждам ти се набързо ,защото трябва да затварям/тръгвам или каквото и да е.. бла бла..'' , момичето няма ли да сметне ,че ни е се едно,че и звъним или просто го правим от любезност. Та как да използваме FTC по-гладко или нз как точно да се изразя

И за другите фази може да кажете по нещо

Аз обикновенно ползвам изтърканото като ми се обадят момичета и ми кажат ''Здрастии, как сиии или какво правиш? '' Аз отговарям ''За теб си мисля , какво друго по-важно мога да правя '' И обикновенно винаги се засмиват и отговарят ''Да , бе'' или нещо подобно.Така мога и да избягам от въпроса ако не искам да им казвам какво правя

Незнам доколко мислите ,че е ефективно ,но при мен долу горе има ефект.Споделете и вашите идеи и съвети.
Доста теми направих напоследък , дано не създавам големи проблеми на модераторите и не наводнявам форума с глупости.Ако е така моля да ми бъде простено