Свалка форуми - свалки, флирт с жени и съблазняване
Дата и час: 05 Сеп 2010, 12:58

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Идей за нощна игра ?
МнениеПубликувано на: 04 Май 2010, 14:13 
Новак
Аватар

Relax написа:
ако има някои от Стара Загора ижли околносто, можем да си бием 1 среща от форума ?

Амии аз съм от Димитровград, амаа ми се ще да се отбия до Стара Загора.И без това в началото на юни ще ходя до Мола за дрешки за лятото. :D
Едит:Бай дъ уей тук не ми се струва,че е по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2010, 21:10 
Новак

arenax написа:
Relax написа:
Здравейте, почти нямам опит в нощната игра. През деня играя сам или с 1 приятел, но понеже съм ученик и нямам пари за дискотеки и жените ги намирам по скамейки, паркове, градини, по улицата - навсякаде. Сега обмислям да заделя някой лев, за да ида на дискотека и да пробвам как варвят нещата там :D. Предложете някой оригинален опенър за дискотека , дали да ида сам ,с приятел или с мацка ? ( не е към темата , но някои играч може ли да пише в skype- ahtoh_bg , за да обменим опит и малко смях ;) ). Под нощна игра разбирам в клубове,дискотеки иначе има заблудени мацки по пейките, които подсъзнателно ти казват ела при нас- ще останеш доволен :mrgreen: , кво да прайш следвам сигналите на природата :twisted:

Нощната игра е по-лесна от дневната, защото хората са отишли в дискотеката или клуба, за да се забавляват да се запознават с нови хора и са по "отворени".За опенър, зависи от подхода ти директен или не.За директен - Помислих си, че си очарователна и реших, че трябва да се запознаем.Индиректен - Питаш я за мнението й за нещо или отиваш и разказваш някакво история. По някое време ще чуеш въпроса - Ще ме черпиш ли едно ? Това си е тест и ако се съгласиш, изгаряш .Ще я почерпиш и тя ще ти каже беше ми приятно.Отговаряш Първото е от тебе и ако ми спечелиш вниманието второто е от мен.
Но не се роботизирай с рутини - ааа сега какво следва ааа дава ли ми сигнали ааа май не.Най-важното е да се забавляваш и да не ти пука. ;) Късмет и после пиши как е минало

Точно така! Също искам да добавя, че в нощната игра голямо участие играе силната музика, притъмнената обстановка в заведението, а също и алкохола от части. Момичето по-трудно забелязва дали си притеснен, езика на тялото ти те издава по-малко и това е в твой плюс. ; )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010, 18:41 
VIP потребител
Аватар

Дневната игра е по-лесна от нощната, единствено напрежението е по-голямо. Това е, защото в баровете, никой не го бръсне кой си и какво правиш, но същевременно с това готините момичета по баровете са сложили маската на коравосърдечни кучки, защото постоянно ги заговарят и им е писнало (разбирам ги, ако бях момиче и аз щях да правя така). При дневната момичето не го очаква и тази маска я няма... в началото е напълно нормално да е малко изненадана и да мига като развален светофар, но това, че си подходил веднага те отличава от масата момчета, които я заглеждат, но не им стиска и я подминават. И въпреки първоначалната изненада дневната игра е много по-лесна. Дори не е нужно да казваш някакви много умни неща, а просто съвсъм приятелски разговор. И за да не бягам от темата, за нощна игра са добри баровете и клубовете, в които е малко по-слаба музиката или има места(коридорчета например) където музиката не е толкова силна. За мен по-добри са и тези, в които хората стоят прави около по-високи маси, защото мразя да говора на хора, които са седнали. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2010, 00:22 
Новак

Здравейте, след няколко месечна пауза, незнам какви глупости съм писъл, на кого съм се дървил, но се извинявам :) , искам да ви пожелая приятно прекарване това лято - живейте, купонясвайте, играйте, забавлявайте се и по малко стойте увас в това чудесно време :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 13:49 
Новак
Аватар

Нито една от двете игри не е "по-лесна" сама по себе си. Която практикувате по-дълго, става по-лесна. ;)

Лично за мен дневната игра е по-открита и ведра. Точно затова предпочитам нощната. :lol: Самата обстановка винаги е някакси потайна, по-съблазнителна.

Сега ще опиша елементарният метод, който уреди мен, Overeager и моят най-доверен уинг, Тигъра, с две сладки чехкини на плажа в Китен, като финал на страхотна вечер в дискотеката "Зангадор". Да, готина е, музиката си я бива, половината денсинг на практика е в морето, винаги има хот бейбс. :P

Влизаме, нетърпеливи да приложим една свежа техника популяризирана от Adam Lyons и Gambler. Следете действието внимателно - намираме групата с най-готини момчета. Запознаваме се с тях, кой знае какво си помислиха, "Какви са тея досадни педали." Дружелюбни сме, след кратък разговор (общи приказки) ги посъветвахме да поръчат бутилка водка докато ние доведем момичетата. Те изглеждаха пичове, четирима бяха, но се довериха на безгрижният ни дух и ни споделиха, че ги режат тази вечер, така че се зарадваха че всъщност "досадните педали" ще ги уредят с мръвка. Пардон, не се сдържах. :D

И така, Overeager и Тигъра се запътват към един ту-сет и един три-сет бледи, руси туристки. "Здравствуйте, говорите по болгарский?" - с широка усмивка и отворен език на тялото. Никога не забравяйте детайлите. :roll: "Чеч рипублик!" възкликват русокоските. За да не се превръща това в репорт, ето сбитото продължение на рутината:

- каните ги (в нашия случай на английски) да помогнат на компанията ви (момчетата с които се запознахте, препоръчително е видимо да излъчват купонджийска енергия щом ги посочите) с алкохола.

- ако ви резнат, хващате следващия по атрактивност сет. Но алкохолът в дискотеките си е скъп и мамашите само чакат някой лъчезарен тип да ги внедри в най-готината група в заведението.

- Дотук - DHV за вас, все пак сте фронтмен на най-готината група в дискотеката, и обстановка водеща до комфорт. Сметнете ли за нужно, напомнете на таргетите че ви висят с едно питие. Оттук насетне - истории, смях, Тигъра успешно направи на неговата ESP тест с числа, изолирате, phase shift, "too much people here, let's go to the beach", "Братле имаш ли капути", LMR, close.

Enjoy! ;)

П.С. Това е апроуч като всеки друг, не забравяйте времевите ограничения. И всяко правило си има изключения, експериментирайте с рутината и я пригодете така че да ви пасне. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юли 2010, 18:36 
HB
Аватар

Запознанството с момчетата ме изкефи най-много, евала. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа